De la mar al bosc sagrat

Aquest Camí de Lluc comença a la mar, on neix la vida, i culmina en el lloc més alt, la muntanya, on es troba Lluc, el bosc sagrat.
Quan caminis, oblida’t per un moment del coneixement i deixa que la volta celeste s’obri sobre el teu cap i que la bellesa d’aquesta Mallorca desconeguda ressoni en l’interior.
Caminant, et trobaràs amb senderes, coves, muntanyes, platges, torrents, ponts, boscs, cases, animals, llocs de poder… tots ells són al teu camí perquè obris els ulls i el cor. A vegades et despertaran l’admiració i d’altres la compassió. Obri’t a sentir l’experiència de ser un pelegrí i dialoga amb les energies que et trobis.
Mallorca, aquesta terra que recorres, és una illa de transformació, un paradís ple de plecs que se’t mostren per obrir el teu cor. La seva bellesa és per al teu delit. Honra-la amb cada pas i somriu a qui et creues.
Deixa’t enlluernar per la meravellosa diversitat natural i paisatgística que acull: les figueres, les oliveres, els ametllers, els caquiers… és un jardí que tan sols el pelegrí pot veure en la seva vertadera dimensió.
I deixa’t contagiar pel mestissatge de la cultura i tradicions.
En aquestes rutes, també et trobaràs amb ferides del paisatge, camins tallats i asfalt… pensa què hi pots fer tu perquè aquest lloc sigui més bonic, net i accessible.
Els camins d’aquesta peregrinació per Mallorca culminen a Lluc, un bosc sagrat, un temple d’ecologia, un lloc on la vida és autosuficient i els cicles naturals se succeeixen harmònicament i alimenten la biodiversitat i l’evolució.
Pots accedir al cor de la muntanya a través d’aquesta peregrinació i recorda que succeeix dins i fora teu.