Què és Camí de Lluc?

Camí de Lluc és una invitació a caminar per Mallorca com a pelegrins de la Terra.

Camí de Lluc és un projecte educatiu que ens inspira a redissenyar les nostres vides i caminar més lleugers. Utilitza el pensament sistèmic que connecta, interrelaciona i recolza l'economia local, l'agricultura ecològica, l'artesania, la gastronomia, el petit comerç, la cultura i l'allotjament.

Camí de Lluc és un gest de pau que pretén unificar religions, cultures i tradicions i es concreta en set rutes de peregrinació per Mallorca publicades en mapa-guies i en una pàgina web traduïdes al català, castellà, anglès i alemany. Aquestes rutes parteixen dels quatre punts cardinals, creuen tota l'illa i conflueixen en el cor de la muntanya, el bosc sagrat de Lluc.

Camí de Lluc és un projecte espiritual que persegueix despertar la consciència. Som matèria i esperit. La matèria és el que mesurem i l'esperit el que sentim. Té en compte les dues dimensions, i no oblida el nostre origen, som éssers espirituals vivint una experiència humana.

Camí de Lluc també és un projecte ecològic que ens activa per sentir, conèixer i valorar millor l'Illa de Mallorca i el planeta en què vivim i a contemplar a tots els éssers vius com una gran família.

Camí de Lluc és un projecte sense ànim de lucre els beneficis del qual seran destinats a finançar projectes educatius.

En essència, Camí de Lluc neix d'un esperit d'activisme i de servei a la comunitat, dirigit als cors de tots per despertar la nostra veritable naturalesa i fer-nos millors éssers humans a través d'una forma més respectuosa de ser i estar al món.